Disclaimer

Deze website wordt uitgegeven door MATRIX Piping & Welding Services te Arnhem

omhoog 

Wijzigingen

MATRIX Piping & Welding Services behoudt zich het recht voor om de inhoud van deze website en de tekst van deze pagina op elk gewenst moment naar eigen inzicht te veranderen.

omhoog 

Aansprakelijkheid

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de bezoeker. Aan de verstrekte informatie op de site kunnen geen rechten worden ontleend. MATRIX Piping & Welding Services aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor fouten die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

omhoog 

Aanbiedingen

De aanbiedingen op deze website zijn onder voorbehoud van typefouten en voorraad. Indien een artikel, als gevolg van een typefout, verkeerd geprijsd is, dan is MATRIX Piping & Welding Services niet verplicht om het artikel tegen deze foutieve prijs te leveren. Indien een artikel is (uit)verkocht, kan geen aanspraak gemaakt worden op de betreffende aanbieding.

omhoog 

Links

Deze website bevat hyperlinks naar andere bedrijven en instellingen. Daarnaast worden vanuit tal van sites links gelegd naar deze website. MATRIX Piping & Welding Services is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

omhoog 

Copyright

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, productnamen, logo's etc.) is eigendom van MATRIX Piping & Welding Services of van de respectievelijke eigenaren. De inhoud ervan mag niet worden (her)gebruikt, in originele of gewijzigde vorm, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MATRIX Piping & Welding Services of de respectievelijke eigenaren.

omhoog 

Informatie

Wanneer u meer informatie wenst over het gebruik van informatie en/of het verkrijgen van toestemming voor publicatie, neem dan contact met ons op.

omhoog